"ölen bir daha ölemez, ama daha sert ve güçlü olarak yeniden doğar" -game of thrones

The Black Rider: Revelation Road

The Black Rider: Revelation Road


The Black Rider: Revelation Road
Filmin Konusu: Son vurgunun ardından halk, açlık ve safelat içinde, yağmacı, eşkiya ve çöp toplayanlardan oluşmaktadır. John McManus (David A.R. White), kendisini vahşi toprakların eşiğinde, tehlikeli bir sınır kasabasında bulur. Vali, John’u çoban olarak bilinen gizemli bir adamı bulmak üzere görevlendirmiştir. Bu adam, dedikleri gibi bir peygamber midir, yoksa toplumdan dışlanmış bir adam mı? Tanrı’nın seçtiği adam mı, yoksa sahtekar bir tarikat lideri mi?
Oyuncular: David A.R. White, Hilty Bowen, James Denton, Kevin Sorbo, Robert Gossett
Yönetmen: Gabriel Sabloff
Yapım: 2014
IMDB: 5.8/10

EtiketlerThe Black Rider - Kara Sürücü izle, The Black Rider - Kara Sürücü tek parça vk 720p izle, The Black Rider - Kara Sürücü tek part 1080p mailru izle, The Black Rider - Kara Sürücü 3d tv izle, The Black Rider - Kara Sürücü donmadan online izle, The Black Rider - Kara Sürücü bedava ücretsiz izle, The Black Rider - Kara Sürücü türkçe dublaj izle, The Black Rider - Kara Sürücü indir, The Black Rider - Kara Sürücü indirmeden brad pitt filmi izle, The Black Rider - Kara Sürücü, The Black Rider - Kara Sürücü aksiyon filmi izle


İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yorum Yap

 
Sitemize eklenen tüm dizi bölümlerinin videoları vk.com, mail.ru, kiwi.kz vb. video barındırma sitelerinden alınarak eklenmektedir. Telif hakkı size ait olan bir eser için ”İletişim” sayfasından bizimle irtibat kurduğunuz takdirde ilgili eser 3 iş günü içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.