"ölen bir daha ölemez, ama daha sert ve güçlü olarak yeniden doğar" -game of thrones

Fury

Fury


Fury-izle
Konu: Brad Pitt'in başrol de görev aldığı aksiyon dolu savaş filmi 1945 yılının Nisan ayında geçiyor. Artık İkinci dünya savaşının son günleridir. Avrupa tiyatrosunda müttefikler artık yapabileceği ellerinden gelen tüm kozları oynamaktadırlar. Bu sıra da ise artık savaş yapmaktan yorulmuş ordunun çavuşu Wardaddy yani Bradd Pitt. Bir tank yönetmektedir. Bu özel tankın ismi Sherman tankıdır. Ellerinde çok az mühimmat bulunan Wardaddy ve ekibi Almanya'yı kalbinden vurmak için kendilerini bütün tehlikenin içine atacaklardır. David Ayer yönetmenliğinde ki aksiyon dram ve savaş türünde ki film ülkemizde 24 Ekim 2014 tarihinde vizyona girmiştir.
Kadro:Brad Pitt, Jason Isaacs, Logan Lerman, Shia LaBeouf, Xavier Samuel
Yönetmen:David Ayer
Yapım: 2014
IMDB: 7.9/10

EtiketlerFury izle, Fury tek parça vk 720p izle, Fury tek part 1080p mailru izle, Fury 3d tv izle, Fury donmadan online izle, Fury bedava ücretsiz izle, Fury türkçe dublaj izle, Fury indir, Fury indirmeden brad pitt filmi izle, Fury brad pitt filmleri izle, Fury savaş filmi izle


İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yorum Yap

 
Sitemize eklenen tüm dizi bölümlerinin videoları vk.com, mail.ru, kiwi.kz vb. video barındırma sitelerinden alınarak eklenmektedir. Telif hakkı size ait olan bir eser için ”İletişim” sayfasından bizimle irtibat kurduğunuz takdirde ilgili eser 3 iş günü içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.