"ölen bir daha ölemez, ama daha sert ve güçlü olarak yeniden doğar" -game of thrones

Çılgın Joe - Hummingbird

Çılgın Joe - Hummingbird


Cilgin-joe
Konusu: Eski bir asker olan Joey Jones, Afganistan'da başına gelen kötü bir olay sonrası kendi arkadaşlarının parçalara ayrılmasına şahit olduktan sonra kendisini Londra sokaklarında ayyaş olarak bulur. Beladan uzak durmaya çalışan Joey acımasız bir çete tarafından kovalanırken zengin bir adamın boş evine girer ve onun kılığına bürünür. Hamile kız arkadaşını ölü bulan Joey Çin mafyasındaki bağlantılarını kullanarak intikam almak için işe koyulur.
Oyuncular: Agata Buzek, Christian Brassington, Jason Statham, Lee Asquith-Coe, Vicky McClure
Yönetmen: Steven Knight
Yapım: 2013
IMDB: 6.2/10

Etiketler: Çılgın Joe - Hummingbird izle, Çılgın Joe - Hummingbird tek parça vk izle, Çılgın Joe - Hummingbird tek part mailru izle, Çılgın Joe - Hummingbird 720p hd full vk izle, Çılgın Joe - Hummingbird jason statham filmi direk online türkçe dublaj bedava izle


İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yorum Yap

 
Sitemize eklenen tüm dizi bölümlerinin videoları vk.com, mail.ru, kiwi.kz vb. video barındırma sitelerinden alınarak eklenmektedir. Telif hakkı size ait olan bir eser için ”İletişim” sayfasından bizimle irtibat kurduğunuz takdirde ilgili eser 3 iş günü içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.