"ölen bir daha ölemez, ama daha sert ve güçlü olarak yeniden doğar" -game of thrones

Arınma Gecesi Anarşi

Arınma Gecesi Anarşi



arinma-gecesi-anarsiFilmin Konusu: Bir geceliğine her çeşitli şiddetin özgür meydana geldiği Arınma gününde, 5 insanın yolu Los Angeles caddelerinde kesişir. Saldırganlar hanelerini kullanılmaz duruma getirdiği amaçlı sokakta olan bir kadın ve kızı, erkek çocuğunu öldüren adamdan intikam almak amaçlı sokağa çıkmış bir zabıta memuru ve arabaları bozulduğu amaçlı evlerine yürümek zorunda olan bir çift. Bu vatandaşlar , bizzat kendilerini bekleyen tehlikelerle yüzleşmek ve canlarını kurtarmak amaçlı beraber mücadele etmek zorundadırlar.
Oyuncular:Kiele Sanchez , Frank Grillo , Zach Gilford , Carlos Gallardo , Carmen Ejogo
Yönetmen: James DeMonaco
Yapım: 2014
IMDB: 7.9/10

EtiketlerArınma Gecesi Anarşi izle, Arınma Gecesi Anarşi 2014 izle, Arınma Gecesi Anarşi tek parça vk izle, Arınma Gecesi Anarşi tek part mailru izle, Arınma Gecesi Anarşi paul walker filmleri izle, Arınma Gecesi Anarşi donmadan online bedava izle, Arınma Gecesi Anarşi 1080p full hd seyret


İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


Yorum Yap

 
Sitemize eklenen tüm dizi bölümlerinin videoları vk.com, mail.ru, kiwi.kz vb. video barındırma sitelerinden alınarak eklenmektedir. Telif hakkı size ait olan bir eser için ”İletişim” sayfasından bizimle irtibat kurduğunuz takdirde ilgili eser 3 iş günü içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.